Bäst outfit för fjällsemestern

Ska du åka skidor eller snowboard i vinter? Då är det väldigt viktigt att du får med dig rätt outfit – både så du ser snygg ut i backen, men också för att du ska hålla rätt temperatur och inte kompromissa med komforten. Att hitta perfekta fritidsbyxor är inte alltid lätt med alla parametrar, men det är sannerligen värt det när man väl har tänkt igenom vad man behöver. Låt oss gå igenom några aspekter som är värda att tänka på.

Komfort, temperatur och hållbarhet

När du väljer dina byxor till skidsemestern, är det viktigt att tänka på att byxorna ska vara sköna att åka i. Både i snowboard och i skidåkning böjer åkaren mycket på knäna och det är därför viktigt att byxan tillåter stor flexibilitet i benen så att du inte blir hindrad av kläderna att få ut din maximala potential i backen. Du behöver också tänka på temperaturen. En riktigt bra byxa behåller värmen men transporterar svetten. För att göra det, behöver du först ett bra underställ så att inte fukten samlas där. Men även dina täckbyxor behöver andas, om än utan att släppa in kyla. Därför är det värt att satsa på riktigt bra byxor, såsom sådana som ITAB Outdoor erbjuder. Till sist vill du förstås att byxorna ska hålla ett tag. Ett par bra byxor är en investering, men de ska också hålla ett bra tag. Det är också bättre för miljön att skaffa ett par byxor som räcker länge, än att du får hål i grenen efter en säsong och behöver köpa nya byxor år efter år. Det lönar sig, vi lovar, både för miljön och för din plånbok.

Känn dig snygg i backen

Till sist, det är ingen skam i att vilja vara snygg i backen! Och inte minst vill du säkert se bra ut när du kommer direkt från backen till AfterSkin för en öl!

capacious